Tanca una edició més de l'Altimira Festival amb una bona assistència de públic tot i la pluja

El festival s'ha hagut d'aturar fins a dues ocasions per la pluja

La IX edició de l'Altimira Festival ha tancat un any més amb una bona assistència de públic. Aquest any, però, el festival ha estat marcat per la pluja, que ha obligat a aturar els concerts en dues ocasions. 

El públic, fidel tot i la pluja, es van aixoplugar sota els arbres i les carpes de les barres, esperant que es reprenguessin els concerts; tot i que, per a poder ajustar l'horari, els grups van haver d'escurçar les seves actuacions de quaranta a vint minuts. Finalment, el cap de cartell Niña Coyote eta Chico Tornado van poder completar el seu concert. 

Tot i la pluja, el públic va ser fidel als concerts. FOTO: Altimira Festival

Tot i la pluja, el públic va ser fidel als concerts. FOTO: Altimira Festival

 

Des de l'associació Musikaos, els organitzadors del festival, Txosse Ruiz s'ha mostrat crític amb el fet de no tindre una carpa per cobrir l'escenari o un espai alternatiu: "veient que podia ploure, durant la setmana vam demanar a l'ajuntament un espai alternatiu, però no ho vam poder aconseguir. Al final  vam poder acabar el festival i vam poder sortir del pas".

També ha afegit que "cal fer una mica d'anàlisi. Hem de pensar en què podem millorar i parlar amb l'ajuntament per poder veure si de cara a altres anys podem tenir algun espai alternatiu o una carpa". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.