Tanca la Festa de Tardor amb una traca final d'activitats infantils

El bon temps d'aquest dilluns ha fet que les activitats de carrer tinguéssin un gran èxit de participació i el show d'Euphoria ha posat el punt i final

L'estiuet de Sant Martí ha fet justícia aquest dilluns 13 de novembre, festiu a Cerdanyola, per a acollir les últimes activitats de Sant Martí, sobretot dedicades als infants.

 

 

Matinal esportiva i infantil

El matí ha estat marcat pels esports amb el Torneig social de futbol 7x7 al camp de la Bòbila i el III Torneig de tennis taula Jordi Miró amb la participació i la col·laboració d'ASPADI.

A partir de les 10 h la plaça Abat Oliba s'ha omplert de nens i nenes amb la matinal infantil i les activitats que han organitzat la Comissió de la Festa, l'Associació d'Artistes Plàstics, la Penya d'Escacs, l'Espai Infantil i la Fundació Catalonia. Les families han pogut gaudir dels inflables instal·lats a la plaça, els diversos jocs, tallers de pintura i un espectacle en directe.

Matinal infantil. FOTO: Guillem Barrera

Matinal infantil. FOTO: Guillem Barrera

 

Xocolata i ‘euphoria’ per tancar

Els infants han continuat sent protagonistes a partir de les 16.30 h amb la part més dolça de la Festa de Tardor, la xocolatada a l’envelat. La companyia Pentina el Gat ha dinamitzat la tarda amb música. Els infants han corregut d’un cantó a l’altre de la carpa jugant amb globus d’aire gegants. Per anar escalfant motors per l’espectacle final, els Dj’s que han pres el relleu a la Pentina el Gat han punxat fragments de cançons estrella dels anys 80 i 90, de grups com U2 o The Police.

 

 

El fermall final ha començat a partir de les 18 h amb el Show d’Euphoria, un espectacle visual i auditiu amb actuacions de dansa i habilitats en directe. Aigua en mà en comptes de cervesa, els assistents han ballat com si fossin en una discoteca per a totes les edats. Han sonat clàssics com Dancing Queen, cançons del musical Grease, Cadillac o Hit the road Jack, però també els éxits més actuals, des de Las Babys d’Aitana fins a Nochentera de Vicco. Els integrants de la companyia han intercal.lat la música amb malabars i tota mena de disfresses o elevadors d’altura, a més d’interactuar amb el públic.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.