‘Taques’, l’exposició que crea un vincle entre l’artista i el retratat

Fins al 28 de novembre, es pot visitar l’exposició coordinada per la Fundació Catalònia a la sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central

L’exposició ‘Taques’ és el resultat d’un treball fet durant mesos per les persones de la residència Sant Medir, juntament amb l’artista Jorge Legrá, monitor de l’àrea d’art de la Fundació Catalònia. Les obres s’han instal·lat a la sala d’exposicions Elisa Arimany de la Biblioteca Central de Cerdanyola fins al 28 de novembre.

Sílvia Planyella, coordinadora de l’entitat, explica que “cada una de les persones residents de la residència Sant Medir, va fer primer un dibuix, un esbós, una taca de colors i, a partir d’ella, Jorge Legrá ha pintat la seva figura”. El resultat és un treball conjunt deliciós entre retratat-retratista, que fa cada peça única i irrepetible.

Exposició 'Taques' a la sala Elisa Arimany. FOTO: Nora Muñoz Otero

Exposició 'Taques' a la sala Elisa Arimany. FOTO: Nora Muñoz Otero

 

A més a més, Planyella comenta que “l’exposició transmet molta personalitat, perquè l’artista els coneix i conviu a diari amb aquestes persones”. D’aquesta manera, el visitant més enllà de veure-hi la imatge plasmada a l’obra, també hi troba l’essència d’aquestes persones.

L’exposició es pot veure des del 8 de novembre i va ser inaugurada pel mateix artista Jorge Legrá, el director general de Catalònia Fundació, Joaquim Serrahima, la regidora d’Acció Social de l’Ajuntament de Cerdanyola, Sonia Rodríguez, i alguns usuaris del centre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.