El teatre infantil torna a Cerdanyola amb la nova edició del MAC&Xic de Bambalina

Tots els espectacles de titelles, de música i de cercavila es faran el dissabte 24 de setembre

Bambalina porta a Cerdanyola la nova edició del festival MAC&Xic, una gran jornada de teatre infantil que tindrà lloc el dissabte 24 de setembre. Durant tot el dia, el Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) i altres punts de la ciutat acolliran espectacles de circ, titelles i teatre destinats a infants d'entre 0 i 6 anys. 

cartell mac&xic 2022

cartell mac&xic 2022


'Xim' i 'Vola Piu' a la Sala Orlando Barrial del MAC

El Centre de Titelles de Lleida oferirà, el matí del 24 de setembre, dues sessions de Xim (a les 11.30 i les 12.30 h), a la Sala Orlando Barrial del MAC. En Xim és un petit ximpanzé, simpàtic i un pèl trapella que s’ha perdut. Per això, acompanyat de la titellaire, viatja per tot arreu dins la seva caseta-carretó, amb l’esperança de retrobar la seva família. És un espectacle de petit format que entronca l’expressivitat plàstica i dramàtica amb la musical. 

Espectacle 'Xim' del Centre de Titelles de Lleida. FOTO: Centre de Titelles de Lleida

Espectacle 'Xim' del Centre de Titelles de Lleida. FOTO: Centre de Titelles de Lleida


Ja a la tarda, la companyia Xip Xap presentarà Vola Piu també en dues sessions (a les 17 i 17.45 h). L'espectacle aborda fets quotidians com tenir pipí, les ganes de jugar, de riure o la necessitat de fer els primers amic en un entorn de granja i amb pollets de personatges. El llenguatge de l'espectacle és sensorial i fa parar atenció al cant del gall, al soroll del grau que cau o a la força del vent. 

Els dos espectacles seran de pagament i les entrades es podran comprar a través del web de Bambalina i a la taquilla el dia de l'espectacle. Els infants de 0 a 2 anys tenen entrada gratuïta (han de seure a la falda), nens i nenes de 3 a 12 anys paguen 5 euros, i l'entrada general és de 7 euros.

Pati del MAC i cercavila fins la plaça Abat Oliba

Durant tot el dia, el pati del museu serà escenari de tallers d’Apicirc, un espectacle interactiu al voltant de cinc cúpules geodèsiques a càrrec de la companyia Pessic de Circ. L’horari de l’activitat serà d’11 a 13.30 h i de 16.45 a 18.30 h.

Espcetacle Apcirc de Pessic de Circ. FOTO: Companyia

Espcetacle Apcirc de Pessic de Circ. FOTO: Companyia


A més a més, es farà una cercavila, anomenada Heliko a càrrec de la companyia El Sidral, "que durà l’animació pels carrers de la ciutat", assenyala l'organització. L’inici serà a les 18 h al mercat de Serraperera i farà un recorregut fins a la plaça Abat Oliba.

Tot seguit, el fi de festa arribarà de la mà de la companyia Rikus i la gresca del seu espectacle Visca la Xerinola. La companyia ha fet el recull de totes les cançons que han presentat al públic en els últims 6 anys, les cançons del seu primer disc, 'Cançons amb barretina', a mñes de diverses cançons populars.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.