'Tempesta i passió' amb la Jove Orquestra de Cerdanyola

El concert es farà el 16 de març a les 20 h al Teatre Ateneu

La Jove Orquestra de Cerdanyola actua al Teatre Ateneu, el 16 de març a les 20 h, amb el concert ‘Tempesta i passió’. L’actuació està basada en el corrent Sturm und Drang previ al Romanticisme. Les entrades es poden comprar al web de Fila 12.

"Que el Romanticisme és el moviment artístic on hi destaquen la passió i l’exaltació dels sentiments, és un fet ben sabut per tots. El que no és tan conegut és el corrent Sturm und Drang (Tempesta i Passió) que va tenir lloc abans del Romanticisme, on un conjunt de compositors va sentir la necessitat de transgredir les normes estètiques de la seva època i donar un sentit a les seves composicions a través de l’emoció i el neguit", explica la Jove Orquestra.

En el concert del dia 26, la JOC s’endinsa en un repertori on podem trobar el llenguatge clàssic de Haydn en combinació amb aquesta tempesta i passió. D’altra banda, interpretarà el doble concert de violí de J.S. Bach, anterior cronològicament, i que és quasi una visió cap al Sturm und Drang que el succeiria.

El repertori complet del concert serà: Simfonia nº 26 en Re m “La Lamentatione” de F.J. Haydn; Doble Concert de violí en Re m BWV 1043 de J.S. Bach amb les solistes Catalina Reus Gelabert i Oria Palau Díez; Simfonia nº 49 en Fa m “La Passione” de F.J. Haydn. 

Les entrades estan a la venda al web de la JOC. L'entitat avisa que les entrades de socis i menors de 12 anys no es poden obtenir per aquesta web, i s'hauran de retirar escrivint a info@orquestrajoc.net i especificant les entrades que es volen adquirir. D'aquesta manera s'assignaran les gratuïtes al costat de les de pagament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.