Titelles, circ i gresca per als infantils en la nova edició de MAC&Xic

Tots els espectacles es faran el dissabte 24 de setembre

El dissabte 24 de setembre serà la gran jornada del teatre infantil a Cerdanyola del Vallès de la mà de Bambalina i la nova edició del festival MAC&Xic. Durant tot el dia, el Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) i altres punts de la ciutat acolliran espectacles de circ, titelles i teatre destinats a infants d'entre 0 i 6 anys. 

Sala Orlando Barrial del MAC

El Centre de Titelles de Lleida oferirà, el matí del 24 de setembre, dues sessions de Xim (a les 11.30 i les 12.30 h). Ja a la tarda, la companyia Xip Xap presentarà Vola Piu també en dues sessions (a les 17 i 17.45 h). 

Els dos espectacles seran de pagament i les entrades es podran comprar a través del web de Bambalina i a la taquilla el dia de l'espectacle. Els infants de 0 a 2 anys entrada gratuïta (han de seure a la falda), nens i nenes de 3 a 12 anys paguen 5 euros, i l'entrada general és de 7 euros.

Pati del MAC

Durant tot el dia, el pati del museu serà escenari de tallers d’Apicirc, a càrrec de la companyia Pessic de Circ. L’horari de l’activitat serà d’11 a 13.30 h i de 16.45 a 18.30 h.

A més a més, es farà una cercavila, anomenada Heliko a càrrec de la companyia El Sidral, "que durà l’animació pels carrers de la ciutat", assenyala l'organització. L’inici serà a les 18 h al mercat de Serraperera i farà un recorregut fins a la plaça Abat Oliba. Tot seguit, el fi de festa arribarà de la mà de la companyia Rikus i la gresca del seu espectacle Visca la Xerinola. 

cartell mac&xic 2022

cartell mac&xic 2022

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.