Toni Moog visita l'Ateneu de Cerdanyola per satiritzar el Nadal

El monologuista català actuarà aquest divendres 8 de desembre a les 19.30 h

Toni Moog visitarà l'Ateneu de Cerdanyola per a continuar fent puntades al cul a l'esperit nadalenc. Des de fa 15 anys, el conegut monologuista català porta als escenaris les escenes més típiques de Nadal, però amb el seu particular estil canalla i sense pèls a la llengua. 

Els sopars de celebració, els regals, els amics invisibles, les nadales, els anuncis de televisió, la loteria, la programació especial de televisió , els torrons, els polvorons, les campanades, la família, les panderetes, o la ressaca són alguns dels elements més característics del Nadal que Toni Moog satiritza amb la intenció de colpejar l’esperit nadalenc i tot el que rodeja a aquestes festes tant assenyalades. 

A hores d'ara, Toni Moog ja és un clàssic del Nadal i Cerdanyola tindrà l'oportunitat de fer-se un fart de riure aquest divendres 8 de desembre a les 19.30 h. Per a comprar les entrades enticipades, fes clic a aquest enllaç.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.