Torna el Camí de Justícia entre Cerdanyola i Sant Cugat

El 23 de desembre, 40 persones commemoraran els fets de Nadal del 1350 amb una marxa nocturna

Torna el Camí de Justícia Cerdanyola-San Cugat en la seva 38a edició per rememorar els fets de la Nit de Nadal de l’any 1350. Per participar en la tradicional caminada cal incriure’s prèviament al sorteig que es farà el 22 de desembre (10 h) a l’Ateneu, d’on sortiran les 40 persones participants. Les inscripcions es poden fer  a partir del 12 de desembre al telèfon 935 804 500 o al correu electrònic museucanoliver@cerdanyola.cat.

El desembre de l’any 1350, el noble Berenguer de Saltells i altres persones destacades del Vallès van assassinar a l’Abat Biure en plena missa al Monestir de Sant Cugat. Les dues ciutats volen recordar aquest fet realitzant un trajecte des del Museu de Ca n'Ortadó de Cerdanyola a partir de les 18.45 h fins al Monestir de Sant Cugat. Els participants gaudiran d’un sopar medieval i de l’obra teatral Pedra i sang que recrea els successos i que compta amb l’actor cerdanyolenc Ramón Sauló fent el paper de monjo cellerer. En acabar la funció, els col·laboradors tornaran en autocar cap a Cerdanyola a les 24 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.