Torna el Festival de Primavera de Cinedansa de Cerdanyola

Es mantindrà el format híbrid amb projeccions presencials i virtuals del 14 al 30 d'abril

El Festival de Primavera de Cinedansa torna a Cerdanyola del 14 al 30 d’abril amb un programa carregat de col·laboracions tant locals com internacionals. El Museu d’Art de Cerdanyola acollirà la majoria de les activitats, de les quals en destaca l’estrena de la producció tarragonina En(re)cordar de la Marta Arjona i la Maite Blasco.

Els espectadors podran gaudir també diverses col·laboracions internacionals, com per exemple, un dels curts guanyadors del LensDans Festival de Bèlgica i la mostra italiana de videodansa Breaking8, que es podrà veure el dia de Sant Jordi.

Per primera vegada, una de les sessions es farà al Restaurant Kanagawa. La intenció d’aquesta nova localització serà relacionar el festival amb l’origen asiàtic dels curts que es projectaran.

I un cop més, es mantindrà el format híbrid dels darrers anys, combinant projeccions físiques i sessions virtuals a YouTube. En acabar algunes projecccions també es podrà gaudir de col·loquis i dansa en viu.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.