Torna la Pallassada de Bambalina en la seva 30a edició amb teatre familiar i adult

El cap de setmana del 23 al 25 de febrer el Teatre Ateneu acull tres espectacles de clown i de circ

L'entitat Bambalina recupera el cap de setmana de La Pallassada en la seva 30a edició amb tres espectacles de pallassos per a tots els públics. Entre divendres 23 i diumenge 25 de febrer el Teatre Ateneu s'omplirà d'humor i rialles. 

'El venedor de fum'

El tret de sortida el farà una companyia emblemàtica amb 53 anys d'història, Els Comediants, que portaran el divendres 23 de febrer a les 20 h l'espectacle de públic adult El venedor de fum. Interpretada per Joan Font i codirigida amb Piti Español, l'obra proposa un recorregut monologat per un univers habitat per gegants, capgrossos, màscares, titelles, ombres xineses, fum, vaixells de paper, improvisacions, cerimònies, òperes, paraules i records.

L'espectacle 'El venedor de fum' de la cia. Comediants arriba a Cerdanyola. FOTO: Cedida

L'espectacle 'El venedor de fum' de la cia. Comediants arriba a Cerdanyola. FOTO: Cedida

Un espectacle amb joia, emoció, llàgrimes, rialles i moltes sorpreses en aquest periple artístic extraordinari.

'Italino gran hotel'

 El dissabte 24 de febrer, a les 18 h, la cia La Tal posarà sobre l’escenari Italino gran hotel, un espectacle ambientat ne la bugaderia d'un hotel. Allà, un personatge solitari renta, planxa i perfuma la roba. Viu sol, somia entre llençols i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra. Jordi Magdaleno interpreta aquesta obra dirigida per ell mateix i Tolo Ferrà.

'Italino Gran Hotel' a Cerdanyola. FOTO: Cia. La Tal

'Italino Gran Hotel' a Cerdanyola. FOTO: Cia. La Tal

'Kaboom!'

La 30a Pallassada tancarà diumenge 25 de febrer a les 12 h amb l'espectacle Kaboom, a càrrec de la cia Sabanni. L’obra tracta sobre un viatger, en Sabanni, qui fa més de 30 anys que diambula amb el seu carro portant el seu espectacle per tots els pobles i ciutats de Catalunya. En aquesta ocasió es trobarà en una cruïlla i necessitarà que el públic l’ajudi a decidir quin camí triar

Espectacle 'Kaboom!'. FOTO: Cia. Sabanni

Espectacle 'Kaboom!'. FOTO: Cia. Sabanni

Amb l’ajuda del seu inseparable company d’aventures, Joan Vallcorba, la màgia, el clown i la música en directe faran de Kaboom! un espectacle inoblidable que amaga una sorpresa final.

Ja són a la venda les entrades

Les entrades del primer especatcle, El venedor de fum ja són a la venda al web de teatre de l'Ajuntament amb un preu general de 15 €. L'entrada anticipada costa 12 €, i els estudiants i pensionistes paguen 9 € (1 € menys si es compren al web). Les entrades dels altres dos espectacles ja es poden comprar al web de Bambalina

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.