Torna el rock alternatiu de la banda cerdanyolenca ZIMT, amb el nou àlbum 'Minerales'

Txosse Ruiz i Rafa Rodríguez presenten el single 'Arden', un avançament del segon àlbum de la banda, després de 'Tube Killers' al 2013

Deu anys després, la banda cerdanyolenca de rock alternatiu Zimt, torna a l'escena musical amb el seu nou àlbum 'Minerales'. Aquesta setmana, el grup format per Txosse Ruiz i Rafa Rodríguez han presentat el single 'Arden', que es tracta del primer avançament d'aquest nou EP que estarà compost de sis temes i es publicarà l'1 de desembre.

 

Aquest àlbum arriba després de deu anys del primer, 'Tube Killers' i, a difrència d'aquell, 'Minerales' "és un treball més madur". 'Tube Killers' va ser escrit en anglès i amb una temàtica que parlava dels grans assassins de la història, en canvi aquest nou treball és en castellà i fa referència als minerals, "els quals surten del no res, de la natura. És una mena de simbologia de quan fas una cançó, que surt de dins teu i s’acaba transformant en un mineral", explica Ruiz. 

Els sis temes electritzants que composen el nou disc, han estat publicats pel segell independent Estudios Mazmorra, amb el músic cerdanyolenc Eric Sueiro al capdavant.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.