Tornen les motos, les bandes tribut i la solidaritat en el 6è Festival Joker’s Day

Es farà dissabte 2 de juliol al carrer de la Bòbila i per assistir-hi cal pagar 5 euros o donar 5 kg d'aliments per a entitats solidàries locals

El Club de Motoristes Jokers BCN-Nordeste celebra enguany el 6è aniversari amb concerts i activitats coincidint amb el Joker's Day, que tindrà lloc aquest dissabte 2 de juliol a partir de les 17 h al carrer de la Bòbila. Per assistir-hi es demana una entrada solidària 5 quilos d’aliments, o bé 5 euros, donacions que es destinaran a les ONG i entitats locals. L'organització té el repte de superar els 1300 quilos recaptats en la 5a edició.

Cartell del Jokers.

Cartell del Jokers.

 

La cartellera de trobuts

Quatre bandes tribut del Rock and Roll actuaran en un escenari instal·lat en el mateix carrer Bòbila. A les 17 h serà l'obertura de portes per escalfar motors per a la primera actuació a les 18 h, la Kozmic Band, tribut a Janis Joplin. El següent tribut serà a ZZ Top de la mà de ZZ Touch, que actuaran a les 20 h. Un dels plats forts serà el tribut a Guns’N’Roses amb l'actuació de Attitude For Destruction a les 22 h, i per tancar, a les 24 h, sonaran Ñ Rock amb el seu tribut a Rock Nacional.

A més de les actuacions musicals i de l’exhibició de centenars de motos aparcades als carrers propers, la festa inclou “mercadillo” de motoristes i diversos food-trucks.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.