Un torró fet a Cerdanyola, novetat d'aquest Nadal

El torró cerdanyolenc s'ha creat especialment amb motiu de la campanya de Nadal de Cerdanyola Comerç i Serveis

Un torró creat i fet a Cerdanyola del Vallès és una de les grans novetats d'aquest Nadal a la ciutat. L'associació Cerdanyola Comerç i Serveis ha anunciat que la ciutadania podrà comprar un torró pensat i fet per la Pastisseria Xarop (barri Banús) especialment creat per a la campanya comercial de Nadal.

Es tracta d'un torró fet, principalment, a base de xocolata, ametlla, praliné i amb un toc cítric que innova en aquest tipus de torrons. "Quan pensàvem com fer aquest torró, van veure que fer-ho de cítrics era diferent a les coses que fem normalment i és un producte que la gent pot consumir en diversos dies", ha explicat Laura Lladó, de la Pastisseria Xarop, en la presentació de la campanya de nadal de Cerdanyola Comerç i Serveis aquest divendres 19 de novembre.

 

La idea de fer aquest dolç sorgeix de les reunions de l'associació, encapçalada per Xavi Olivé qui anima la gent a comprar el torró a la pastisseria cerdanyolenca. Precisament, tota la campanya nadalenca d'enguany està centrada en els dolços i una part de les activitats organitzades pels comerciants estaran vinculades amb l'àmbit de la pastisseria i els dolços.