Tot a punt per a la 9a edició del Festival Altimira

El festival cerdanyolenc se celebrarà el 13 de maig al Parc del Turonet

L'Altimira Festival torna al Parc del Turonet de Cerdanyola del Vallès en la seva 9a edició, el dissabte 13 de maig. El cartell del festival està format per nou bandes de l'àmbit estatal, català i local.

El festival és gratuït i està organitzat per l'associació de músics de Cerdanyola, Musikaos, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat. Les actuacions començaran a les 17 h i s'allargaran fins a la nit. Des de l'organització també destaquen la col·laboració de Wheel Sound StudioGrafiplusPunkat' RecordsHXCHX (Hardcore Hits Cancer), Lost Serigrafía i The 1916 Irish Pub.

Nou grups de punk i rock

La llista de bandes de l'Altimira Festival, nascut al Casal de Joves Altimira, està conformada per les actuacions de Niña Coyote eta Chico Tornado, Sandré, Bullitt, First Time Dead, Tano!, La Rage, Santacreu i Out of Date.

El cartell de la 9a edició l'encapçala Niña Coyote eta Chico Tornado. El grup nascut a Donosti el formen Úrsula Strong a la bateria i Koldo Soret a la guitarra i la veu. L'any 2013 van publicar el seu primer EP i des d'aleshores han sumat escenaris, entre ells els de festivals destacats com el Primavera Sound.

 

El cartell el continuen omplint el punk dels barcelonins Sandré, i les guitarres de Bullitt, vinguts des de Sant Feliu de Guíxols. El grup cerdanyolenc Medalla també destaca en un festival. L'any 2021, la revista Mondo Sonoro va escollir el seu disc Arista Rota com al cinquè millor disc nacional de l'any. Defineixen les seves cançons com a "himnes de puny alçat".

 

La banda gironina Tano! portarà Hardcore Punk al Turonet, i els britànics First time dead s'estrenaran actuant a Catalunya. El Punk Rock continuarà sonant de la mà de La Rage, vinguts des de Mallorca, i els catalans Santacreu faran sonar la seva música Postmetal. Completa el cartell el Punk Rock i el Hardcore melòdic del grup de Sant Quirze del Vallès, Out of date.

Cartell del 9è Altimira Festival.

Cartell del 9è Altimira Festival. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.