Tot a punt per rebre l'ambaixada reial i la cavalcada dels Reis d'Orient

El vespre del 5 de gener, les carrosses dels Reis d'Orient recorreran els carrers de la ciutat

Cerdanyola del Vallès viurà una nova la Cavalcada de Reis el pròxim el 5 de gener de 2023. La desfilada arrencarà al carrer Boters i finalitzarà al Parc del Turonet amb l'entrega de la clau de la ciutat perquè puguin repartir els regals.

Ambaixada reial

Uns dies abans, el 2,3 i 4 de gener de 17 a 20 h l'ambaixada reial s’instal·larà a la plaça Abat Oliva per a què els infants que ho desitgin puguin lliurar les seves cartes, parlar breument amb un dels tres ambaixadors o ambaixadores dels Reis i/o fer-se fotografies amb ells. Posteriorment, la tarda del 5 de gener del nou any 2023 tindrà tres esdeveniments destinats a tots els cerdanyolencs: l’ofrena d’or, encens i mirra, la cavalcada de Reis i l’acte de lliurament de la clau.

Un patge reial recull dels cartes dels infants l'any 2021. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

Un patge reial recull dels cartes dels infants l'any 2021. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

 

La Cavalcada de Reis

Primera parada: l’ofrena

A les 16.30 h, Ses Majestats arribaran a Cerdanyola del Vallès i el Consell d’Infants de Cerdanyola els hi farà l’ofrena del pa i la sal com a senyal de benvinguda. L’acte de rebuda es farà a la Parròquia de Sant Martí.

Segona parada: la Cavalcada

A les 17.30 h tindrà lloc la Cavalcada amb els 3 Reis d'Orient que, acompanyats de la Fada Alba i la comitiva reial, saludaran a tota la població abans de dur a terme la seva tasca nocturna. El recorregut començarà al carrer Boters amb la cantonada de l'Avinguda Universitat Autònoma, després seguirà pels carrers Sant Ramon, Anselm Clavé, Sant Enric, Sant Casimir, Francolí, passeig Cordelles, carrer Francesc Layret, avinguda Catalunya i Primavera i finalitzarà al parc del Turonet. Durant la desfilada es repartiran 6.000 pals de lllums, 2.200 kg de carmels i 200 kg de carbó dolç.

 

Tercera parada: lliurament de la clau i concert

 A les 19.30 h, el públic presenciarà l'actuació de l'Orfeó lleidatà, dirigit per Pedro Pardo. Gemma Ventura conduirà l'esdeveniment. A més a més, l'alcalde Carlos Cordón entregarà la clau màgica als reis Melcior, Gaspar i Baltasar per poder accedir a tots els habitatges de la ciutat. A més a més, el Consell d'Infants els hi farà l'obsequi del pa i la sal a ses Majestats com a senyal de benvinguda.

Cavalcada de Reis a Cerdanyola el 5 de gener de 2022. FOTO: Mónica García Moreno

Cavalcada de Reis a Cerdanyola el 5 de gener de 2022. FOTO: Mónica García Moreno

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.