Tret de sortida a un Festival de Primavera de Cinedansa adaptat a la pandèmia

El festival de curtmetratges comença aquest 15 d'abril i finalitzarà el 29 del mateix mes amb l'anunci dels guanyadors

Aquest dijous 15 d'abril comença el Festival de Primavera de Cinedansa a Cerdanyola del Vallès. L'esdeveniment ha adoptat un format híbrid en el qual combinen les projeccions presencials al Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) amb el format virtual a través de YouTube. El festiuval s'allargarà fins al 29 d'abril.

El Festival és una iniciativa de l'associació Plat Artístic que se celebra cada any amb des edicions: la de primavera i la de tardor. Enguany, el sisè festival de Primavera s'ha adaptat a la situació de pandèmia i ofereix un programa de projeccions presencial i virtual.  Per assistir al MAC  cal reservar plaça al web del festival i les projeccions virtuals es podran seguir a YouTube

De nou, la dansa i el cinema dedicat a aquesta disciplina centren les pel·lícules del festival, que arriben des de països com els Estats Units, Alemanya, Regne Unit, Canadà, Rusia, Espanya, Corea del Sud, Finlandia o Països Baixos. 

El festival també ha buscat relacionar-se amb la ciutat des de l'inici. El primer dia de projeccions, el divendres 16, es mostrarà el curtmetratge Invisible and forgotten, que es relaciona amb l'exposició del MAC Deesses invisibles. "Les sessions d'aquest any estan molt enfocades cap a les dones creadores ja sigui per la part de direcció, de guió o de coreografia", expliquen des de Plat Artístic. 

 

El 29 d'abril es donaran a coneixer els curtmetratges guanyadors d'aquesta edició del Festival de Primavera de Cinedansa. 

Traile de Body-Buildings, un dels films que forma part del festival d'enguany. 

 

SDF21 Poster Instagram CAT