El túnel del terror de l’AAVV Canaletes de Cerdanyola del Vallès celebra el seu 5è aniversari

Amb el nom “El bosque maldito” l’activitat tindrà lloc l’1 de novembre de 2019

Amb motiu de la celebració de la festa celta de Halloween, que es celebra internacionalment el dia de la Castanyada -el 31 d’octubre-, l’Associació de Veïns Canaletes de Cerdanyola del Vallès (AAVV Canaletes) organitza el túnel del terror “El bosque maldito” l’1 de novembre de 2019.

L’activitat, que enguany arriba a la seva cinquena edició, tindrà lloc al Parc de la Riera - Canaletes. Les entrades per l’esdeveniment són, un any més, gratuïtes fins a exhaurir existències i es repartiran el dissabte 26 d’octubre a les 12 h a l’Avinguda Canaletes nº53 de Cerdanyola del Vallès. Es repartiran un total 1.500 entrades, repartides en 5 torns d’una hora, ja que l’esdeveniment té lloc de 19 h a 24 h. Segons informació de l’organització, els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult per recollir la seva entrada.

Alta col·laboració per part de veïns i comerços

El President de l’AAVV Canaletes, Jose Antonio Elena Trigueros, afirma que “hi ha 80 persones implicades de manera activa” en el projecte que durant 2 mesos col·laboren “perquè tot surti perfecte el dia de l’actuació”. Elena Trigueros destaca l’alta col·laboració per part de “la majoria de comerços del barri” així com d’una sèrie “d’empreses que tenen molta influència en el projecte”.

Seguint amb la dinàmica de les edicions anteriors, els veïns de l’AAVV Canaletes aprofiten qualsevol material que es pugui reciclar, reutilitzar o reparar per als decorats de l’activitat. “Sempre que algú, sigui comerç o particular, ens ofereix alguna cosa que podem aprofitar, ho agafem”, confirma Elena Trigueros.

La temàtica de l’activitat, sota secret

Tot i que en el cartell del túnel del terror es pot apreciar alguna referència al conte popular de la Caputxeta Vermella, Elena Trigueros no ha volgut desvetllar la temàtica d’enguany.

Cartell de la recollida d'entrades del túnel del terror / AAVV Canaletes

Més informació