Últims dies per visitar la mostra fotogràfica d'Outumuro al MAC

L'exposició 'Música de Cámara' del fotògraf Manuel Outumuro s'acomiada del Museu d'Art de Cerdanyola el 23 de gener

La mostra fotogràfica Música de Cámara de Manuel Outumuro deixarà de ser exposada al Museu d’Art de Cerdanyola a partir del dia 23 de gener. L'autor del cartell del 30è Festival Internacional Blues de Cerdanyola explora el vincle que ha establert amb el món de la música, en una exposició que s'ha pogut visitar des del mes d'octubre de 2021.

Retrats d'icones de la música

El fotògraf presenta, en concret, 40 retrats de compositores i intèrprets del panorama musical de les últimes dècades, com poden ser Betty Misiego, Sílvia Pérez CruzRossy de PalmaLolitaAlaska, entre d'altres. Tot i ser l'últim mes d'exposició a Cerdanyola, la seva bona rebuda ha fet que es traslladi al Museu Abelló de Mollet del Vallès, on es podrà visitar des del 28 de gener fins al 16 d’abril. 

Les 40 fotografies configuren una història visual en el seu conjunt i des de l'objectiu d'Outumuro, que en paraules de la periodista Teresa Sesé, és un “fabulós compositor d'imatges, meticulós i perfeccionista, que dibuixa a través de la seva càmera amb el mateix afany creador que un pintor a partir d'un llenç blanc". 

Outumuro: petjada a Vogue i al Liceu

Especialitzat en fotografia de moda, el fotògraf procedent d'Ourense esdevé un referent en aquest àmbit des dels anys 90 amb reconeixement internacional. La seva càmera retrata la història de la moda i del cinema de les últimes dècades. A més de ser membre de la junta directiva de l’ADG-FAD, Outumuro ha col·laborat amb revistes com VogueElle Marie Claire, i la seva obra s’ha exposat al Museu del Disseny de Barcelona, al Palau Robert, al Museo del Traje o, actualment, al Liceu.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.