La versió teatral del 23-F passarà pel Teatre Ateneu

Cerdanyola acull la representació teatral del cop d'estat militar d'Antonio Tejero: '23 F. Anatomia d’un instant'

A la programació del Teatre Ateneu del primer semestre de l'any ja anunciada, s'hi sumen obres interpretades per un elenc de renom. Entre elles, el teatre document 23 F. Anatomia d’un instant, obra dirigida per Àlex Rigola i basada en la novel·la crònica de Javier Cercas, que arriba a la sala cerdanyolenca el 4 de febrer a les 20 h.

Aquesta representació teatral del cop d'estat del 23 de febrer de 1981 està representada per actors i actrius reconeguts com Pep Cruz, Miranda Gas, Roser Vilajosana i Eudald Font. El director Àlex Rigola explica que l’obra és l'aproximació d'un instant concret de la història d'Espanya que serveix per explicar el període de la Transició Democràtica

L'espectacle '23 F. Anatomia d'un instant' visitarà el Teatre Ateneu. FOTO: Cedida

L'espectacle '23 F. Anatomia d'un instant' visitarà el Teatre Ateneu. FOTO: Cedida

"Ofereix el privilegi d’observar allò que la natura no ens deixa veure, potser perquè estèticament no és bell. A través de Javier Cercas assistim a la transformació del cuc en papallona, a la metamorfosi d’una dictadura en una democràcia mentre un falangista es converteix convençudament en un socialdemòcrata", assegura Rigola. 

Les entrades ja són a la venta al web del Teatre Ateneu amb un preu de 20 € el pasi general, 15 € l'anticipat anticipada, i 11 € per estudiants i pensionistes. 

Altres espectacles

23 F. Anatomia d'un instant és la primera de les representacions teatrals amb artistes de renom que acollirà el Teatre Ateneu fins al mes de maig. Les entrades per tots els espectacles es venen on line a www.cerdanyola.cat/teatre. Les restriccions Covid també hi seran presents, en especial la separació de butaques per mantenir la distància de seguretat. 

11 de març

20 h

Les Irresponsables

Elenc: Cristina Genebat, Marta Marco i Nora Navas, dirigides per Sílvia Munt.

Preu de les entrades: taquilla 22 € ; anticipat: 16 €; Estudiants i pensionistes: 12 €

25 de març

20 h

Birnam

Elenc: Lluís Soler dirigit per Joan Roura.

Preu de les entrades: taquilla: 20 €; Anticipat 15 €;  Joves, estudiants i pensionistes: 11 €

8 d’abril

20 h

Fil de memòria

Elenc: Pere Arquillué diu Gabriel Ferrater. Acompanyat pel músic Toni Ubach.

Preu de les entrades: 20 €; Anticipat: 15 €; Joves, estudiants i pensionistes: 11 €

27 de maig

20 h

Final de partida

Elenc: Jordi Bosch, Jordi Boixaderas, Jordi Banacolocha i Margarida Minguillón, dirigits per Sergi Belbel, representent el text de Samuel Beckett, dirigida i adaptada per Sergi Belbel

Preu de les entrades: 22 €; Anticipat: 18 €; Joves estudiants i pensionistes: 12 €

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.