El vicepresident del Parlament, Josep Costa, presenta llibre a Cerdanyola

L'acte comptarà amb la participació de l'autor, Josep Costa, i de l'exalcalde de Cerdanyola, Toni Morral

El dijous 8 d'octubre, a les 19 h, la sala d'actes del Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) acollirà la presentació del llibre 'Eixamplant l'esquerda' del vicepresident del Parlament i diputat de Junts per Catalunya, Josep Costa. L'acte comptarà amb la presència de l'autor i la intervenció de l'exalcalde de Cerdanyola i diputat de JuntsxCat, Toni Morral.

"Aquest llibre convida a recuperar la confiança en la victòria i combatre la moral de derrota", diu la sinopsi d''Eixamplant l'esquerda'. El llibre de Costa parteix del referèndum de l'1 d'octubre i la seva concepció com a victòria o com a derrota per diferents parts de l'independentisme.

Josep Costa és eivissenc i independentista des dels quinze anys. Es va implicar en l’organització del referèndum de l’1-O com a ciutadà i, després, va fer el salt a la política amb Junts per Catalunya i actualment és vicepresident del Parlament de Catalunya. L'acte de presentació del llibre compta amb la col·laboració de Junts per Cerdanyola i la Llibreria l'Aranya

eixamplantlesquerda

Cartell de l'acte.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.