Visita amb els sentits el Museu d'Art de Cerdanyola

El MAC organitza el dia 28 de novembre una visita sensorial guiada en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

El Museu d'Art de Cerdanyola organitza activitats inclusives en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional del pròxim dijous 3 de desembre. Entre aquestes, una visita sensorial guiada on s'activaran els cinc sentits per captar el patrimoni que conserva el museu d'una manera malauradament poc habitual. 

Exemple de visita sensorial. FOTO: Cedida

Exemple de visita sensorial. FOTO: Cedida

Així, el diumenge 28 de novembre a les 12 h el museu aposta per una activitat on tothom pugui participar i descobrir la col·lecció del museu. "Com a museu social, el MAC està compromès amb l'accessibilitat, que no és res més que assegurar que totes les persones poden accedir física i intel·lectualment al museu", assegura el museu. 

Les places són limitades, i per tant es recomana fer inscripció prèvia al museu o trucant al 935 914 130 en horari d'atenció al públic.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.