Els vitralls protagonitzen l'activitat sobre salut 'La Cultura Cura' al MAC

Les activitats sobre art i salut estan organitzades per l'Associació d'Amics del MAC

L'Associació d'Amics del MAC (AMAC) fa una nova proposta de taller d'art i salut a les sales del Museu d'Art de Cerdanyola. L'activitat titulada 'La Cultura Cura' està centrada en els beneficis que l’art, el patrimoni i la cultura tenen per a la salut. La primera sessió es farà el 25 de setembre d'11 a 12.30 h i cal insriure's prèviament a escrivint un correu a amics.maccerdanyola@gmail.com

El doctor Xavier Gimeno Soria, professor de la UAB i membre de l'Equip BES, serà l’encarregat de dur a terme les activitats. Cadascuna de les sessions previstes es dedicaran a un material mitjancer de l’expressió creadora de les artistes representades al MAC.

Aquest mes, l'AMAC proposa una sessió gratuïta dedicada al vidre. "Què sabem del vidre? Quines qualitats i defecte trobem en el vidre? Quines volem per nosaltres? On trobem el vidre en la nostra vida quotidiana? Quan proper o llunyà està el vidre dels nostres cossos? Què sabem de l’Osteogènesi Imperfecta? Les Dames de Cerdanyola són tot vidre?", es pregunten per introduir l'activitats. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.