Xavier Bosch presenta 'Paraules que tu entendràs' al Cafè amb Lletres de desembre

La sessió del Cafè amb lletres serà virtual i es farà el 17 de desembre a partir de les 19 h

 Xavier Bosch presentarà la seva nova obra 'Paraules que tu entendràs' en una nova sessió del Cafè amb Lletres. Es farà de manera virtual el 17 de desembre a partir de les 19 h a través del perfil municipal a Instagram

La nova obra de Bosch és un retrat esmolat de la convivència. Una novel·la que explora les relacions de parella, els secrets de cadascú i l’ús que fan les persones de la veritat. Amb una combinació de tendresa i ironia, de nostàlgia i recerca constant de la bellesa, els personatges es mouen pels replecs de l’ànima, disposats a emocionar al lector.

La periodista i guionista Anna Guitart, acompanyarà Xavier Bosh en la sessió del Cafè amb lletres. 

Portada 'Paraules que tu entendràs' de Xavier Bosch

Portada 'Paraules que tu entendràs' de Xavier Bosch

 

L'autor

Xavier Bosch va néixer a Barcelona i és autor de la trilogia de novel·les del periodista investigador Dani SantanaSe sabrà tot (Premi Sant Jordi 2009 i llibre més venut de 2010), Homes d’honor (2012) i Eufòria (2014). Anteriorment havia publicat els reculls de contes Jo, el simolses (1992) i Vicis domèstics (1998) i la novel·la juvenil La màgia dels reis (1994).

L’any 2015 va guanyar el Premi Ramon Llull amb Algú com tu, un èxit sense precedents amb més de 60.000 exemplars venuts i traduïda a set idiomes. El 2017 va publicar Nosaltres dos, que també va tenir una excel·lent rebuda per part del públic.

Periodista de llarga trajectòria, ha estat creador de formats audiovisuals d’èxit com Alguna Pregunta MésEl món a RAC 1 El gran dictat. Ha estat cap de programes de RAC 1, director de l’Avui, del documental La fleur i dels programes Un tomb per la vidaAquest any, cent! i Àgora de TV3. Articulista de Mundo Deportivo, actualment és membre del consell editorial de l’Ara.