La Cursa solidària de la UAB recapta finalment 26.500 euros per la Marató de TV3

La donació dels diners recaptats servirà per finançar projectes de recerca relacionats amb la salut sexual i reproductiva

La Cursa i caminada solidària en suport de La Marató de TV3, que va tenir lloc el passat 17 de desembre i en la qual hi van participar un miler de persones, organitzada per la UAB i l'Ajuntament de Cerdanyola, ha tancat aquests dies la recaptació amb un total de 26.583,39 euros.

La donació dels diners recaptats a la Fundació La Marató de TV3 servirà per finançar projectes de recerca relacionats amb la salut sexual i reproductiva, el tema triat enguany per la Fundació. 

Les més de mil persones que hi van participar així com les que hi han col·laborat fent aportacions a posteriori han aconseguit una de les recaptacions més grans de la cursa de les celebrades fins el moment.

Fins al 7 de març, i des del 13 de febrer, la comunitat científica de la UAB, així com la resta d’universitats i centres de recerca de Catalunya, poden presentar projectes de recerca en salut sexual i reproductiva a la convocatòria d'ajudes de la Fundació per optar a ser finançats amb els recursos obtinguts en la 32a edició de La Marató de TV3.

Gràcies a la campanya de sensibilització social, el 17 de desembre La Marató va emetre un programa per ràdio, televisió i plataformes digitals amb un marcador provisional de 5.705.395 euros, que s'incrementarà amb els donatius que arribin fins al 31 de març.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.