Desviament de trànsit a l'avinguda Serragalliners per a realitzar obres a la xarxa d'aigua potable

A partir del 17 de juliol, la companyia AGBAR realitzarà la construcció d'un brancal de distribució d'aigües, just abans del pont que connecta Cerdanyola amb el campus de la UAB

A partir del 17 de juliol i fins al 27 d'agost, el trànsit a l'avinguda de Serragalliners es desviarà amb motiu d'unes obres a la xarxa d'abastament d'aigua potable de la zona, concretament, abans del pont que connecta Cerdanyola amb el campus de la UAB, entre l'Escola d'Enginyeria i els Bombers.

Per poder alliberar el carril en direcció a Bellaterra i dur a terme les obres, es procedirà a canviar el sentit de circulació del carril provinent de Bellaterra. Això implicarà habilitar un carril de circulació en direcció a Cerdanyola, ocupant part de la vorera de vianants entre el pont que connecta l'aparcament de Bombers i la rotonda de Cerdanyola. Com a resultat, la vorera es veurà reduïda de forma considerable en la seva amplada, cosa que requerirà compatibilitzar el pas de bicicletes i patinadors, que hauran de fer-ho caminant.

Els treballs per habilitar el carril de circulació provisional a la vorera començaran una setmana abans, el dia 10 de juliol, i s'espera que les obres comencin a partir del dia 17 de juliol. Aquest desviament de trànsit és una mesura temporal i necessària per a millorar la xarxa d'abastament d'aigua potable de la zona.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.