Detenen una persona a Cerdanyola per la mort d'un home a Palma del Río

El presumpte autor ha passat a disposició judicial en el Jutjat d'Instrucció número 1 de Posades (Còrdova) i se li ha decretat presó provisional i sense fiança

La Guardia Civil ha detingut a Cerdanyola, aquest dissabte 6 de juliol, a un home de 56 anys com a presumpte autor de la mort d'un altre home de 61 anys a Palma del Río (Còrdova) el 2023. Hi ha un altre detingut, de 36 anys a Alacant.

Els fets es remunten al 14 d'abril de 2023, quan una dona va alertar de la troballa del cos sense vida del seu germà a l'interior de l'habitatge on residia. El cos presentava ferides d'arma blanca.

Fonts de la Guàrdia Civil assenyalen que els presumptes autors es van presentar de matinada en el domicili de la víctima i que aquest els va obrir la porta al tractar-se de persones conegudes. Una vegada a l'interior, i després d'una breu discussió, li van assestar diverses punyalades mortals. Posteriorment, van fugir de manera precipitada del domicili i es van emportar l'arma homicida.

 

Detinguts a Cerdanyola i Alacant

La recerca va aconseguir determinar la identitat dels presumptes agressors. Els unia un grau de parentiu, padrastre i fillastre. Tots dos han estat detinguts per un delicte d'homicidi una vegada localitzats a Alacant i a Cerdanyola del Vallés.

El Grup d'Homicidis de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Còrdova i l'Equip de Policia Judicial de Palma del Río van concretar, en el seu moment, que l'habitatge de la víctima, que vivia sola, era freqüentada per amics i coneguts i que es consumien substàncies estupefaents a dintre l'immoble.

Dins del marc de la recerca s'han dut a terme dues entrades i registres domiciliaris. Un a Palma del Río i un altre Cerdanyola, en què s'han intervingut nombrosos objectes i efectes. Aquests han reforçat, segons l'institut armat, les hipòtesis remenades pels investigadors.

Els detinguts han passat a disposició judicial en el Jutjat d'Instrucció número 1 de Posades (Còrdova) i s'ha decretat presó provisional i sense fiança per tots dos.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.