21 persones han estat contractades a través dels Plans d'Ocupació

Els contractes tindran una durada de 4 mesos per desenvolupar tasques d'agents cívics i digitalització dels serveis municipalsEls Plans d'Ocupació de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès han generat 21 llocs de treball per a persones a l'atur. Segons ha informat el consistori, els contractes tindran una durada de 4 mesos i els seleccionats començaran a treballar a partir del dilluns 2 de setembre. Així, fins a finals d'any hi haurà 14 nou agents cívics als carrers de la ciutat, 6 persones que ajudaran en les tasques de digitalització dels diversos serveis municipals i 1 persona que coordinarà el grup.

Aquests Plans d'Ocupació tenen el finançamet de recursos facilitats per la Diputació de Barcelona han permès la contractació de 21 persones aturades per part de l'Ajuntament. Aquest 29 d'agost s'ha celebrat un acte de rebuda als 21 nous contractats. Durant l'acte, la responsable tècnica del servei, Salud Navarro, els ha explicat a les persones contractades com s'ha fet la selecció de les persones contractades, en què s'han tingut en compte aspectes com la situació socioeconòmica de les candidates.

 


A l'acte també hi han assistit la regidora d'Ocupació, Carme Arché i l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón. Arché s'ha manifestat "molt contenta" que les persones contractades puguin treballar per la ciutat, desitjant que els vagi molt bé la feina. L'alcalde Carlos Cordón s'ha adreçat a les 21 persones treballadores en la mateixa línia, afegint que l'Ajuntament aprofita tots els recursos que hi ha per la ciutat i per la seva gent, posant d'exemple el Pla d'Ocupació i la contractació de les 21 persones.

 

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?