4 pimes de Cerdanyola es beneficiaran del Programa Accelera el Creixement

Cerdanyola és una de les ciutats que participa en l'11a edició del programa d'impuls del teixit empresarial

Quatre empreses de Cerdanyola participen enguany en l’onzena edició del Programa Accelera el Creixement, en què es beneficiaran d'oportunitats per millorar la seva competitivitat i desenvolupar els seus negocis. Les pimes cerdanyolenques seleccionades han estat ACK LogicFerrogonFunbrain i IP Data Solutions

Es tracta d'empreses especialistes en serveis tècnics d'enginyeria, la fabricació metàl·lica i serralleria, activitat auxiliar per a l'educació i divulgació científica o la seguretat en l’àmbit de telecomunicacions. Cerdanyola és el segon municipi de la demarcació de Barcelona amb major nombre d’empreses implicades en aquest programa, codirigit per la Diputació de Barcelona i PIMEC. Enguany s'han seleccionat un total de 50 empreses. 

Què és 'Accelera el Creixement'?

La iniciativa és un programa d’acompanyament personalitzat a pimes, en què durant 9 mesos experts en diferents àrees de gestió empresarial els fan seguiment. L'objectiu és acabar elaborant un pla de creixement i que el programa doni suport a la seva execució. Dels 5.500 € que costa aquest programa, l'empresa paga només 500, i la resta ho cobreixen PIMEC i la Diputació de Barcelona. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.