Arriba la 8a Nit de Cerdanyola Empresarial

El 21 de novembre a les 20.30 h se celebra la 8a Nit de Cerdanyola Empresarial

El teixit empresarial de Cerdanyola del Vallès es tornarà a trobar en una nova edició de la Nit de Cerdanyola Empresarial. Després de viure una edició especial l’any 2018, en que Cerdanyola Empresarial va celebrar el seu desè aniversari, la nit de premis repetirà format i objectius.

En la passada edició, l’equip directiu de l’entitat, encapçalat pel president Jaume Maranges i el vicepresident Lluís Sisquella, va decidir realitzar alguns canvis en el format de la Nit de Cerdanyola Empresarial, que, enguany, arriba a la seva 8a edició.

Ja consolidada, la Nit de Cerdanyola Empresarial, que se celebra a l’Hotel Campus de la UAB, repetirà el format que es va instaurar en la setena edició. A les 19.30 h es donaran les acreditacions i es dedicarà una primera estona al Networking. D’aquesta forma, es reforça l’objectiu general de l’acte, tal com van assegurar des de Cerdanyola Empresarial, que és conèixer gent i fer contactes entre els empresaris assistents. A les 20.30 h es durà a terme l’entrega de premis i a les 22 h el sopar, que es tornarà a fer en format còctel.

 

Intervenció del Conseller Jordi Puigneró

L’acte comptarà amb l’assistència del Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró. Abans de l’entrega de premis, es dirigirà als assistents, com també farà l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, qui participarà en la seva primera Nit com a batlle de la ciutat.

També oferirà un discurs el  president de Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges. El gerent de la Ferreteria Maranges va assumir el càrrec el mes d’abril de 2018 després del mandat de Lluís Sisquella.

 

S’entregaran 8 guardons

Abans del sopar, l’Hotel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) també acollirà el lliurament de premis. Se n’atorgaran un total de vuit guardons, que cobreixen gran part de l’espectre empresarial de la ciutat: Projecció de ciutat; Internacionalització; Recerca i innovació; Trajectòria empresarial; Directiu/directiva; Start Up; Comerç i serveis i Restauració.

 

Beca Impuls Rotary a l’Emprenedoria

A banda d’aquests premis, el Rotary Club de Cerdanyola, que és una associació - vinculada a la matriu Rotary International -  “d’homes i dones de negocis i professionals amb vocació de líders en els seus respectius àmbits”, com ells mateixos expliquen a la seva pàgina web, i que està presidida pel mateix Lluís Sisquella, lliurarà la Beca Impuls Rotary a l’Emprenedoria a projectes innovadors fets per joves emprenedors de la ciutat.

El premi consta d’una dotació econòmica i també de la prestació de diversos serveis empresarials per acompanyar l’inici del projecte. Des del Rotary Club destaquen el bon funcionament de la boca i els bons resultats dels projectes premiats.

L’any 2018, el projecte premiat amb 2.000 euros va ser LatScience, creat per Mireia Ortega. Es tracta d’un joc de taula de divulgació científica per aprendre ciència. “Està destinat a utilitzar el joc en formació empresarial per aquelles persones que treballen en empreses científiques però que no tenen un background científic”, explicava Ortega. La beca també inclou suport en àmbits com l’adequació del local i disseny, entre altres.

 

Més networking durant el cóctel

El canvi de format es va implantar per afavorir el contacte entre els assistents. Des de l’organització asseguren que la Nit de Cerdanyola Empresarial és un bon lloc per amplair la raxa de contactes i crear sinèrgies. D’aquesta forma, després del lliurament de premis i els parlaments de les autoritats, començarà el sopar a peu dret, també a l’Hotel Campus. El preu del sopar serà de 35 euros pels socis i 45 per a aquells qui no són socis.