ADE Vallès celebrarà la gala de premis 2020-2021

L'Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals del Vallès (ADE Vallès) organitza el dijous 26 una gala amb representació institucional

L’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals celebrarà finalment la Nit dels Premis ADE Vallès 2020-21 el dijous 26 de novembre a les 20 h, després d’haver-la ajornat la tardor de l’any passat a causa de la pandèmia. La gala i el sopar es faran al restaurant Can Ametller de Sant Cugat, congregant representació política i empresarial de les dues comarques del Vallès.

L’associació promou el lideratge femení, fent visible el talent i la presència de dones en llocs directius. Entre els seus objectius fundacionals figura el d’apoderar la dona professional i crear xarxes amb l’organització d’actes o formacions.

Els guardons, creats l’any 2018, reconeixen la creativitat, la constància i l’emprenedoria de dones directives, empresàries i professionals del territori, així com les contribucions del món laboral, directiu o empresarial a una societat més igualitària en termes de gènere. Mercè Martí Queralt, Teresa Baró Catafau i Gisela Llobet són les dones premiades. 

Augment de participació 

La Nit dels Premis ha congregat en edicions anteriors a agents del sector econòmic, industrial, professional i comercial del territori a més de representants d’institucions i Ajuntaments de la comarca, com Cerdanyola, Sant Cugat o Terrassa. Aquest 2021 l’acte comptarà amb representació institucional també del Vallès Oriental com l'Ajuntament de Caldes de Montbui, entre altres municipis.

Carrtell dels premis DE Vallès 2020-21

Carrtell dels premis DE Vallès 2020-21

També participaran representants de la Diputació de Barcelona, i d’entitats com la Cambra de Comerç de Barcelona, la Unió de Polígons Industrials de Catalunya i PIMEC, Vallès Occidental i Oriental. A més, estaran representades associacions empresarials com 50 a 50 Lideratge compartit, Sant Cugat Empresarial, Dones en creixement, entre altres. 

Palmarès 2020

En primer lloc, el Premi Honorífic ADE s'ha concedit a la Presidenta Executiva de la firma Kreston Iberaudit a Espanya, Portugal i Andorra,  Mercè Martí Queralt. El Premi Home amb Valors ADE Vallès és pel President Executiu ICSA GRUPO, Ernesto Poveda Pérez. D'altra banda, els Premis a la Constància i a la Creativitat s’han atorgat a les empresàries vallesanes, Teresa Baró Catafau, directora de Verbal no Verbal, i Gisela Llobet, Fundadora i CEO de Rekilibra. ADE Vallès lliura habitualment un cinquè guardó, el Premi Emprenedoria, patrocinat per Ambesten Consulting, que s’ha declarat desert.

L’Associació de Dones Empresàries, Directives i Professionals

ADE Vallès va ser fundada l’any 2012 amb el suport dels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès i Montcada i Reixac. En l’actualitat, agrupa més d’una setantena de dones directives, empresàries i professionals i la seva massa social supera les 350 simpatitzants

L’equip directiu d’ADE Vallès, que presideix l’empresària santcugatenca Mònika Blasco Racero, està format per empresàries, directives i professionals de Cerdanyola, Sant Cugat i Sabadell, entre altres municipis del Vallès.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.