ADE Vallès promou trobades virtuals entre dones empresàries i directives de la comarca

La propera sessió de networkings virtuals tindrà lloc a la primavera i es comunicarà amb antelació l’enllaç per inscriure’s a les xarxes socials d’ADE.

L’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals ADE Vallès ha iniciat, aquest mes de febrer, una sèrie de trobades virtuals entre dones empresàries, directives i professionals de la comarca. Els networkings tindran lloc cada dos mesos i es realitzaran en línia, a través de la plataforma Zoom.

Segons la presidenta d’ADE, l’empresària Mònika Blasco, són “tardes diferents” que, en temps de pandèmia, supleixen els networkings presencials convocats periòdicament per l’associació i que serveixen per "conèixer altres dones professionals, retrobar-se, compartir coneixements, inquietuds i experiències, crear xarxes de suport i establir contactes per a futures col·laboracions empresarials," com van explicar les participants en la primera trobada virtual. 

La primera sessió, celebrada el dia 3 de febrer, va congregar una quinzena de dones professionals, entre elles, Mercè Martí Queralt, directiva de Kreston Iberaudit, Virginia Bernal Barrio, creadora del programa "El cafè de los sueños" i l’organitzadora d’esdeveniments Lidia Codinachs Mir

Properes sessions i activitats 

  • La propera sessió dels networkings virtuals tindrà lloc a la primavera i es comunicarà amb antelació l’enllaç per inscriure’s a les xarxes socials d’ADE.
  • 17 de febrer. Taller en línia: Com recuperar l’Iva de les factures impagades. Amb Elena Ramirez Marin. De 17 a 18 h. Inscripcions obertes. 
  • 24 de febrer. Taller en línia. Lideratge. Amb Mercè Martí Queralt. De 17 a 18 h. Inscripcions obertes. 
  • 8 de març. Presentació en línia del llibre "Imparables: Comunicación para mujeres que pisan fuerte" de Teresa Baró Caltafau, premi Constància en els premis Ade Vallès 2020. Pendent d’obrir inscripcions.

L'associació

Amb seu al Parc Tecnològic del Vallès, a Cerdanyola, ADE Vallès va ser fundada l’any 2012 amb el triple objectiu de promoure la presència de dones als consells administratius, donar visibilitat a l’emprenedoria femenina generant sinergies i apoderar la dona
professional a través de formació especialitzada.

La presidenta d'ADE, en la primera trobada virtual, va subratllar una de les frases per remarcar l’apoderament de les dones professionals: "Ara és el nostre moment". “Les sòcies d’ADE són les nostres millors ambaixadores”, va dir Blasco, recordant la tasca formativa i de donar visibilitat al talent femení de l’associació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.