L’Ajuntament impulsa un projecte de digitalització del comerç local

Els comerços interessats ja s'hi poden inscriure

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha posat en marxa un projecte d'acompanyament de comerços de la ciutat en el seu procés de digitalització. La iniciativa es fa a través de la consultora Daleph i es podran beneficiar 37 comerços.

Els establiments que estiguin interessats en participar en aquest projecte ja es poden inscriure a través d'aquest formulari. Des del Servei de Promoció Econòmica expliquen que el projecte de digitalització començarà amb una diagnosi de cada negoci per tal d’abordar les seves necessitats i mancances en matèria de digitalització. "Una vegada establerts els seus punts forts i dèbils, l’equip elaborarà un informe individual per a analitzar-los i recomanar eines digitals disponibles per a afrontar les possibles febleses detectades en cada comerç", assenyala el consistori. 

Finalment, s’oferirà a cada participant una darrera sessió d’assessorament individual per tal d’analitzar possibles subvencions i ajudes en matèria de digitalització i que puguin adoptar les eines recomanades.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.