Aquestes són les empreses que més facturen a Cerdanyola

L'any 2020, Cerdanyola va ser el desè municipi vallesà en facturació de les seves empreses

El darrer informe de la Diputació de Barcelona revela que Cerdanyola del Vallès va representar el 2,9% de la facturació empresarial del Vallès Occidental l'any 2020. El mateix informe indica que les empreses que més facturen al municipi es dediquen als sectors de la salut bucodental, els carburants i l'enginyeria.

Les empreses que més facturen

Segons l'informe de la Diputació de Barcelona les empreses que més van facturar l'any 2020 a Cerdanyola són Dentaid SL (81,8 milions d'euros), dedicada a la manufactura de productes de salut bucodental; Carbunarts Nuri SL (53,2 milions d'euros) i Sabater Nuri Carburants SA (10,6 milions d'euros), empreses del mateix grup del sector del comerç al detall de combustibles per a l'automoció. El rànquing continua amb LGAI Techonogical Center SA (52 milions d'euros), la companyia darrere d'Applus Laboratories; Turbomach SA (28,9 milions d'euros), del sector del manteniment de maquinària industrial; Rosa Gres SLU (19,3 milions d'euros), dedicada a la fabricació de productes de gres; Àrids Catalnya (5,7 milions d'euros), l'empresa del grup Sorigué centrada en la producció d'àrids per a la indústria de la construcció.

Cerdanyola és el desè municipi del Vallès Occidental amb la xifra de negoci més alta.

Pes lleuger de Cerdanyola

Cerdanyola no es troba entre els municipis amb més pes de facturació a la comarca i queda fora de la llista de les 25 empreses amb major xifra de negoci al Vallès Occidental que recull l'informe de la Diba. Així, també queda lluny, amb un 2,9%, del percentatge que representa la facturació de les empreses de municipis veïns en el conjunt de la comarca: Sant Cugat del Vallès (17,7%), Montcada i Reixac (14,7%), Rubí (10,3%), Terrassa (10,2%) i Sabadell (8,5%).

L'any 2019, la Diputació de Barcelona indicava que Cerdanyola representava el 4,1% de la facturació al Vallès Occidental. El canvi principal és que l'any 2019, l'informe incloïa la facturació de l'empresa Global Steel Wire (671,7 milions d'euros), però en l'informe de 2020 ja no hi figura.

Municipis del Vallès Occidental segons xifra de negoci (2020):

Municipis del Vallès Occidental segon xifra de negoci (2020). FONT: Diputació de Barcelona NEGOCI

Municipis del Vallès Occidental segons xifra de negoci (2020). FONT: Diputació de Barcelona NEGOCI

 

El Vallès Occidental

El Vallès Occidental aplega el 16,2% (16.325) de les societats mercantils de les comarques barcelonines, el 18,5% (47.442 milions d’euros) del volum de negoci de la província i el 17,6% (226.439 ocu· pats) dels seus llocs de treball.

En onze dels vint-i-tres municipis de la comarca es genera un volum de negoci superior als mil milions d’euros. El municipi que lidera la facturació és Sant Cugat del Vallès (8.415 milions d’euros). El segon municipi és Montcada i Reixac (6.975 milions d’euros), on està ubicada la seu de Lidl Supermercados (4.398 milions d’euros), que alhora és l’empresa que més factura a la comarca i la segona de tota la província. A Cerdanyola el volum de negoci és de 1.397,7 milions d'euros. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.