En marxa la 7a edició del programa Comerç 21

El programa té l'objectiu de reactivar, impulsar i millorar el comerç de proximitat

La Diputació de Barcelona i PimeComerç han posat en marxa una nova edició del programa Comerç 21. Les pimes comercials i de serveis de la ciutat, podran gaudir del suport d'aquest programa, que arriba a la seva setena edició, amb l’objectiu de definir i implementar noves estratègies per tal de donar l’impuls que necessita cada negoci de forma individual.

En les edicions anteriors ja han participat més de 250 negocis, entre els quals quatre de Cerdanyola: Espai Xarcuter Montse, Dani Roman Llegums i Viandes, Mediterrània Commerce & Service i Cerdanyola Promocions. Totes elles han tingut l’oportunitat de desenvolupar mesures concretes en diferents àmbits, com la gestió i professionalització del negoci, la digitalització, la comercialització, l’aparadorisme, el màrqueting, entre d’altres, acompanyats de personal tècnic expert en la matèria dels municipis de la província de Barcelona on estan ubicats.

Comerç 21 està adreçat a un màxim de cinquanta empreses, preferentment a microempreses comercials o de serveis, localitzades en trama urbana dels municipis de la província de Barcelona i amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

Les inscripcions al programa estaran obertes a les empreses que hi vulguin participar omplint un formulari fins al 19 de juny de 2023.

Per a una informació més directa i concisa sobre la 7a edició del programa Comerç 21 es farà una sessió informativa virtual per a comerços, serveis i parades de mercat el proper 22 de maig de 15 a 16 hores, prèvia inscripció.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.