Indus, construint les oficines del futur

L’entorn on es treballa és vital perquè els treballadors puguin desplegar tot el seu potencial professional i enfrontar-se diàriament a la càrrega de treball

Les oficines tal com les coneixem fins ara, estan desapareixent per unes altres en les quals els treballadors puguin desenvolupar les seves tasques de manera eficient, eficaç i prioritzant el seu benestar personal.

Un fet que marca una revolució tant en les oficines de nova construcció, com en les rehabilitades. Uns nous espais que es conceben tenint en compte les necessitats de l’empresa i es projecten sota criteris mediambientals i sostenibles a través d’oficines dissenyades per aprofitar l’entrada de llum natural, la ventilació creuada, que combatin la contaminació acústica, la calor de l’estiu, i el fred de l’hivern, tot per fomentar un ambient tranquil que millori la concentració de cada treballador.

La tecnologia és un altre pilar fonamental quan es concep el disseny, doncs cal tenir en compte la presencialitat i la variabilitat de presència dels treballadors.

190614 INDUS Zurich ALTA 003
 
 4MO0299

 

Espais pensats per compartir

Indus és un grup especialitzat en la prestació de serveis tècnics d’enginyeria, arquitectura i consultoria que construeix i rehabilita oficines per adequar-les als nous temps, a la normativa vigent i sempre amb alts estàndards de sostenibilitat. Espais pensats i preparats pel treball en equip sense perdre la visió de la professionalitat i del sector que representa cada oficina.

Així, Indus dissenya oficines funcionals, còmodes i, en determinats casos, on la plantilla pugui gaudir de moments d’oci, diversió i intercanvi entre companys a través de zones especialment pensades per facilitar un moment de relació o de descans, amb comoditats i elements perquè els treballadors puguin gaudir d’un merescut temps de repòs. L’empresa catalana, amb més de 70 anys d’experiència, s’ha encarregat de projectar les oficines de les farmacèutiques Bayer, Grifols, Covestro, Kern Farma, l’asseguradora Zurich, Adam Foods, Damm o Coca-Cola, entre moltes altres.

190614 INDUS Zurich ALTA 018
 
DAMM 9533

 

Millorar la creativitat

Cada vegada més les empreses adopten mesures pertinents per brindar als seus treballadors ambients còmodes, confortables i sostenibles per així, millorar la productivitat. La idea és crear l’oficina de futur projectant espais oberts, amplis i dinàmics on fomentar la creativitat i la interacció dels equips de treball per trobar-se com a casa i esdevenir un lloc confortable per anar a treballar i créixer professional.

2179 18 copia