La iniciativa Vallès Empresa neix "per afrontar els reptes del segle XXI"

El projecte oferirà sessions formatives mensuals per a empresaris del Vallès Occidental

Aquest 5 de novembre s'ha presentat a Cerdanyola del Vallès una nova iniciativa dirigida a l'empresariat vallesà. Es tracta de Vallès Empresa, una iniciativa privada realitzada per empreses i professionals de la comarca que té com a objectiu "enfortir i preparar als empresaris per afrontar els reptes del segle XXI".

El projecte està promogut per la companyia Goldwater & Partners i compta amb la col·laboració d'empreses com Procer30Virtual, associacions com Cerdanyola Empresarial, Sant Cugat Empresarial, entitats com Barcelona Synchrotron Park i el suport institucional de l'ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Durant la roda de premsa de presentació, l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, que ha estat acompanyat per Carme Arché, regidora d'Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de Cerdanyola del Vallès, reconeixia el valor de la proposta com a font de generació de sinergies entre les empreses i, transmetia tot el seu suport a la iniciativa.

Francisco Hidalgo, administrador de Goldwater & Partners, explicava com Vallès Empresa vol contribuir a la consolidació i creixement dels negocis de les empreses del Vallès. Per fer-ho possible, expliquen, busquen oferir eines i recursos sobre temes de gestió empresarial a través d'espais de formació, compartició d'experiències i debat. "La millora de la gestió passa per la formació", afirmava Hidalgo, qui afegia: "Una formació continuada en tots els àmbits empresarials que poden abarcar des del tecnològic, al financer, o al mediambiental, entre molts d'altres."

Per la seva banda, el cerdanyolenc Xavier Garriga, director de 30Virtual, definia Vallès Empresa com una iniciativa que pretén "sumar esforços i completar els serveis que ofereixen altres associacions i entitats com Cerdanyola Empresarial o Sant Cugat Empresarial. Aquí al Vallès tenim l'exemple del HUB30, que promou la innovació del territori B30. Per què no pensar en una plataforma similar des del vessant de la gestió empresarial a la qual es puguin sumar tots aquells agents que hi hagi al territori".

 

Sessions formatives mensuals

En la mateixa roda de premsa, els impulsors de Vallès Empresa han explicat que el seu programa formatiu consta d'una sessió mensual. La primera d'elles serà la del dimecres 13 de novembre sobre "Perspectives econòmiques 2019-2020: disrupcions i incerteses. Estem preparats?" amb Oriol Amat, degà de la UPF Barcelona School of Management i catedràtic d'Economia Financera i Comptabilitat. La conferència tindrà lloc al SC Trade Center (Avinguda Corts Catalanes, 5) de Sant Cugat del Vallès a les 18.00h, i és d'entrada gratuïta amb inscripció prèvia al web de Goldwater & Partners.

El programa seguirà el 28 de gener de 2020 a les 18 h en un lloc que s'anunciarà pròximament. Gregorio Labatut, professor de la Universitat de València, parlarà sobre "La importància de la prevenció del blanqueig de capitals a l'empresa".

El dia 25 de febrer de 2020 a les 18 h i en lloc a determinar, Francisco Hidalgo, administrador de Goldwater&Partners i impulsor de Vallès Empresa, dissertarà sobre "Finançament de l'empresa: Crèdits Privats o de la societat". Les xerrades seguiran dedicades a temes com les monedes virtuals i d'altres que properament concretarà Vallès Empresarial.