Novetats i projectes consolidats en la 8a Nit de Cerdanyola Empresarial

Cerdanyola Empresarial va entregar vuit reconeixements a empreses i professionals de diferents àmbits i la Beca Rotary a un nou projecte emprenedor

La Nit de Cerdanyola Empresarial va reunir, un cop més, els protagonistes del sector empresarial i comercial de Cerdanyola del Vallès. En la seva vuitena edició, l'esdeveniment de l'associació Cerdanyola Empresarial va entregar vuit reconeixements a empreses i professionals de diferents àmbits i la Beca Rotary a un nou projecte emprenedor. 

 

Internacionalització: Ercros

La companyia amb seu a Cerdanyola va rebre el reconeixement a la Internacionalització. Ercros es dedica a la química bàsica i exporta els seus productes a més de 103 països de tot el món, principalment de la Unió Europea. 

 

EJ6 Xz6WsAEl1 8

Projecció de ciutat: Hub B-30

La plataforma d'innovació Hub B-30, que posa en contacte els municipis de la B-30, va rebre el reconeixement a la Projecció de ciutat. La rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona, Margarita Arboix, va recollir el guardó destacant la bona entesa que la UAB té amb l'Ajuntament de Cerdanyola i anunciant noves aliances, i assenyalant l'objectiu de la universitat d'apropar-se cada cop més a les empreses.

EJ7AKmQXsAAAq98

Recerca i innovació: Millor Battery

L'empresa Millor Battery, dedicada a la creació de bateries per a vehicles elèctrics va rebre el reconeixement a la Recerca i la innovació. El seu fundador, Baltasar López, va recollir el premi anys després d'haver rebut la Beca Rotary que també s'entrega durant la Nit Empresarial.

EJ7B5HwXkAAIwDq

Trajectòria empresarial: Grup Sabater Nuri

El Grup Sabater Nuri va rebre el reconeixement a la seva trajectòria empresarial. Per l'empresa familiar han passat tres generacions i té 80 anys d'història. 

EJ7Cl dXYAEmodP

Start Up: Ability Pharma

La categoria Start Up, que s'entrenava en aquesta edició de la Nit de Cerdanyola Empresarial, la cerdanyolenca Ability Pharma va emportar-se el guardó. Aquesta Start Up ubicada al Parc Tecnològic del Vallès (PTV) treballa en l'àmbit biofarmacèutic i més concretament, en les opcions terapèutiques per a pacients amb càncer. 

EJ7DKviWwAAg7 M

Directiva de Cerdanyola: Rosa Sugrañes

La cerdanyolenca Rosa Sugrañes Arimany va rebre el reconeixement a la seva tasca com a Directiva a diferents grans empreses. Actualment, Sugrañes viu a Miami, o segueix desenvolupant la seva trajectòria directiva.

EJ7EYlWWoAEl8gV

Comerç: Llibreria L'Aranya

La fundadora de la Llibreria L'Aranya i col·laboradora del TOT, Olivia Pascual, va recollir el guardó que reconeix un comerç de la ciutat. De L'Aranya es va posar en valor la seva ambició sent més que una llibreria organitzant activitats diverses i encomanar la passió per la lectura als seus clients. 

EJ7FYRcXYAEmYG

Restauració: OddVar

El restaurant OddVar de Cerdanyola va rebre el reconeixement a un establient de restauració local. Un dels aspectes que es va destacar de la cuina de l'OddVar va ser l'ús de producte de proximitat i la innovació. 

EJ7GC42XkAAlQO7

 

Beca Rotary Cerdanyola: Animal Welfare Education Center (AWEC)

El projecte Animal Welfare Education Center, nascut a la facultat de Veterinària de la UAB, va ser l'escollit per rebre la Beca Rotary d'enguany, que està valorada en 2.000 euros. 

EJ7Iai8W4AEqry

 

Missatges d'impuls

La Nit de Cerdanyola Empresarial va comptar amb l'assistència del Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró. El Conseller va repassar els reptes tecnològics i d'adaptació que hauran d'afrontar Catalunya i la resta del món. A més, Puigneró va destacar les oportunitats de Cerdanyola posant el focus en la UAB, l'Eurecat i el Sincrotró. 

 

 

Per la seva banda, l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, va assegurar que Cerdanyola és una ciutat privilegiada per les connexions que té i per comptar amb la UAB, el Parc de l'Alba, el Parc Tecnològic del Vallès i altres institucions vinculades. "Des del primer dia, hem començat a treballar per potenciar el Centre Direccional com un pont important d'activitats econòmiques, científiques i tecnològiques", va destacar.

 

 

El president de Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges, va reflexionar sobre els nous models en el sector empresarial i la capacitat d'adaptació de les empreses davant els canvis digitals: "L'èxit i el creixement d'una organització és produeix més per la ràpida adaptació al seu entorn que pel coneixement de la competència".