S'obre la convocatòria de la 10a Beca Rotary Impuls a l'Emprenedoria

Els projectes es poden presentar fins al 10 d'octubre

La 10a Beca Rotary Impuls a l'Emprenedoria ha obert el període d'inscripcions. El certamen, organitzat pel Club Rotary de Cerdanyola i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, està adreçat a distingir la millor iniciativa local emprenedora de persones joves, preferentment de Cerdanyola. 

El premi a la millor iniciativa empresarial de les persones joves de la ciutat està becat amb un premi de 2.000 euros en efectiu per al circulant de la nova empresa, patrocinat pel Club Rotary de Cerdanyola, i assessorament empresarial amb el següent catàleg de prestacions: Un any d’honoraris professionals gratuïts per la gestió dels serveis laborals, comptables i fiscals, que resulti de la posada en marxa del projecte Becat (patrocina Grup Sisquella); Un any d’honoraris professionals gratuïts per a la gestió dels serveis jurídics i financers, que resulti de la posada en marxa del projecte Becat (patrocina SOLVENTIAN); Assessorament a la creació i disseny del web corporatiu (patrocina REMARCA’T) i un diploma acreditatiu al projecte guanyador i els finalistes.

Els projectes es poden presentar al Servei Municipal de Promoció Econòmica fins al 10 octubre. El nom del projecte guanyador i els projectes finalistes es donarà a conèixer a finals d’octubre dins de l’acte Diàlegs Empresarials, organitzat per Cerdanyola Empresarial.

Aquelles persones interessades a participar en el concurs es poden descarregar les condicions de participació en les bases del concurs, la sol·licitud de participació i la declaració responsable en els enllaços següents enllaços:

Sol·licitud Concurs Beca Rotary Impuls a l'Emprenedoria 2022

Declaració responsable Beca Rotary 2022

Bases Beca Rotary Impuls a l'Emprenedoria 2022

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.