L'Oficina de Promoció Empresarial es presenta oficialment a Can Serraparera

El proper dimarts 13 de desembre a les 9 h tindrà lloc l’exposició del servei d’atenció a emprenedors i empreses de la ciutat

Can Serraparera acull el dimarts 13 de desembre a les 9 h la presentació de l’Oficina de Promoció Empresarial de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. L’exposició es farà en els Esmorzars de Can Serra, l’espai on es realitzaran les xerrades empresarials. 

L'Oficina de Promoció Empresarial és un servei d’atenció a persones emprenedores i empreses promogut per l’Ajuntament de Cerdanyola i que va entrar en funcionament el passat 28 de novembre. La jornada comptarà amb la presència de l’alcalde Carlos Cordón, que farà la benvinguda de l’acte, i les intervencions dels ponents Pere Soler, responsable d'Empresa, Mercat de Treball, PAE, Comerç i Turisme de l'AMB, Lluís Sisquella, vicepresident de Cerdanyola Empresarial, Jaume Amill, soci i consultor responsable del procés d'implementació de l'Oficina de Promoció Empresarial (Daleph).   

La sessió va dirigida al teixit empresarial de la ciutat. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament a l’enllaç http://www.cerdanyolaoberta.cat/jornades. Les places són limitades i la inscripció ha de ser validada i confirmada per mail segons la disponibilitat d’espai.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.