Els pisos de Cerdanyola són els segons més cars del Vallès Occidental

El preu del m2 de compravenda a Cerdanyola és de 2.641,01 euros, la segona xifra més alta entre els municipis vallesans de més de 50.000 habitants

Cerdanyola del Vallès és un dels municipis del Vallès Occidental -amb més de 50.000 habitants- on més ha augmentat el preu del m2 dels habitatges en la primera meitat del 2022. Segons les dades analitzades pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, el preu del m2 a la ciutat ha augmentat un 8,1% entre el primer i el segon trimestre de l'any.

 

Així, el preu del metre quadrat a Cerdanyola es troba en 2.641,01 euros. La xifra situa la ciutat en la segona posició del preu de venda de l'habitatge a la comarca tenint en compte els municipis amb més habitants. La llista l'encapçala Sant Cugat del Vallès amb el valor del m2 a 4.411,34 euros. 

Aquestes dades corresponen al segon trimestre d'aquest 2022 (abril, maig i juny). L'anàlisi de l'Observatori del Vallès Occidental indica que el preu del metre quadrat a Cerdanyola també ha pujat respecte al segon trimestre de 2021. En aquest cas, la variació és menor, ja que es queda en l'1,1%. 

El municipi de Rubí és l'únic amb més de 50.000 habitants on es redueix el preu del m2 de compravenda. Per la seva banda, Sant Cugat presenta la pujada anual més elevada de compravenda (17,3%). 

El preu del lloguer

Pel que fa al lloguer d'habitatges, el preu mitjà és de 758,94 euros. Fa un any aquesta xifra era més alta, però a inicis de 2022 era més baixa. L'augment del preu del lloguer i de la compravenda en el segon trimestre de l'any van de la mà i se sumen a l'onada d'augments de preu en aquest període també a la resta de sectors: alimentació, serveis, combustible, etc. 

 

Tal com passa amb el preu de compravenda, el preu del lloguer a Cerdanyola és el segon més alt de la comarca. Només ho supera Sant Cugat, amb una mitjana de 1.191,31 euros. Continuen el rànquing Rubí (669,51€), Sabadell (662,47€) i Terrassa (621,58€). 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.