El Servei de Promoció Econòmica presenta un nou catàleg de serveis per a empreses i emprenedors

El servei es troba ubicat a la masia Can Serraparera

El servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha actualitzat el seu catàleg de serveis dirigits a empreses i emprenedors de la ciutat. Entre els serveis que ofereix hi ha l'assessorament i aportació d'informació sobre ajuts i subvencions, així com una borsa d’hores de consultoria sobre àmbits com el màrqueting, la digitalització, la logística o els recursos humans. 

"El nou catàleg està dirigit a empreses i persones emprenedores i té com a principal finalitat donar resposta a les seves necessitats per part d’un equip de consultores especialitzades. És per això que abans de recomanar els itineraris disponibles, caldrà conèixer a fons l’empresa, el mercat en el què opera i el marc normatiu que l’afecta entre altres qüestions", assenyala l'Ajuntament. 

Així, destaquen que el Servei de Promoció Econòmica disposa de programes generals d’assessorament i per fomentar la col·laboració entre empreses o per comptar amb l’ajut directe d’experts en diverses matèries i, també, programes específics per obtenir finançament, per millorar processos, per trobar una nau o un terreny on desenvolupar una activitat específica, programes de mentoratge...

"Si, a més a més, l'empresa sol·licitant de serveis es troba en un dels sectors considerats estratègics (Innovació, economia circular, silver economy +60, dones directives, re-industrialització, kit digital...), disposa de programes i subvencions pensats per potenciar-la encara més", diu el consistori. 

Entre els serveis, també destaca una borsa d’hores de consultoria adreçades a les empreses i persones emprenedores per tal d’ajudar a la seva consolidació i creixement. Algunes de les consultes que es poden realitzar són l’acompanyament o definició d’idea i model de negoci, Digitalització i tecnologies de la informació i la comunicació, Legal, Eines i canals de finançament, Màrqueting estratègic, Màrqueting digital, Internacionalització, Innovació, Gestió Empresarial, Organització, Logística, Recursos humans o Direcció Estratègica.

Pots consultar el catàleg en aquest enllaç.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.