El sisè Esmorzar de Can Serra tractarà sobre la Intel·ligència Artificial

La sessió se celebrarà el 5 de març a partir de les 9:30 h al jardí de la Masia Can Serraparera

La Intel·ligència Artificial també ha arribat als Esmorzars de Can Serra. La pròxima sessió, que se celebrarà el 5 de març a partir de les 9:30 h al jardí de la Masia Can Serraparera, girarà al voltant de les tecnologies avançades i, concretament, com la intel·ligència artificial pot suposar un gran repte per a les empreses.

L'esmorzar comptarà amb els ponents Nuria Infiesta, directora executiva i fundadora de YASYT, Meritxell Bassoles, coordinadora del programa d’intel·ligència artificial del Computer Vision Center, David Monreal, director executiu de Monreal & Meadow i Xavi Muñoz-Pascual, director científic d’Onalabs Inno-Hub. La sessió serà dinamitzada per Núria Gras, vocal de Cerdanyola Empresarial i gerent de desenvolupament empresarial de Grassoler.

El cicle Esmorzars de Can Serra estan organitzats des del Servei de Promoció Econòmica amb la col·laboració de Cerdanyola Empresarial i amb la finalitat de crear un espai de trobada per al teixit empresarial abordant periòdicament temàtiques d’actualitat. Fins ara, a les sessions celebrades s’han tractat temes com ara el Kit Digital, la ciberseguretat, l’Oficina de Promoció Empresarial o el Talent Femení. 

La jornada començarà a les 9:30h i està adreçada al teixit empresarial de la ciutat. Seguidament, es portarà a terme una trobada relacional amb autoritats, ponents i empresaris. Per confirmar l’assistència cal enviar un correu electrònic a ope@cerdanyola.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.