SisquellaGrup obre la seva quarta ‘store’ a Cerdanyola del Vallès

El nou local es troba a la plaça Castanyer, al barri de Banús-Bonasort, un dels més poblats de la ciutat.

El passat divendres 16 de febrer va tenir lloc la inauguració de la setena oficina de SisquellaGrup, la quarta a Cerdanyola del Vallès. La nova store es troba a la plaça Castanyer, al barri de Banús-Bonasort, un dels més poblats de la ciutat.

D’aquesta manera, explicava Lluís Sisquella, CEO de SisquellaGrup, “apropem els nostres serveis a un nombre més gran de persones, perquè, malgrat l’auge del contacte telemàtic, som persones que atenen persones i ens agrada fer-ho des de la proximitat”.

A la nova oficina s’ofereixen els serveis a particulars de SisquellaGrup, des de l’administració de comunitats de veïns i lloguers, fins a assegurances i vehicles i serveis immobiliaris, així com tots els serveis que SisquellaGrup ofereix a les empreses i als autònoms.

Tot i ser la quarta store a Cerdanyola, aquesta és la primera al barri de Banús-Bonasort, “un barri al qual li tenim una especial estima i on hi esperem tenir més penetració”, va afirmar Lluís Sisquella. 

L’acte inaugural, va comptar amb l’assistència del personal del grup, representants veïnals, el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé, alguns representants del teixit empresarial de la ciutat i de la política municipal, i l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.