Una veïna de Cerdanyola cancel·la un deute de 108.206 euros

La cerdanyolenca s'ha beneficiat de la Llei de Segona Oportunitat

Una veïna de Cerdanyola del Vallès ha estat exonerada d'un deute de 108.206 euros. El Jutjat de Primera Instància nº3 de Cerdanyola ha dictat una sentència que determina que una cerdanyolenca podrà acollir-se a la Llei de Segona Oportunitat i eximir-se del Passiu Insatisfet (BEPI) de més de 100 mil euros.

Des del despatx d'advocats Repara Tu Deuda Abogados, expliquen que la dona, de la qual no s'ha fet públic el nom, no podia fer front del deute acumulat i va acudir al despatx: "Es va apropar a nosaltres angoixada pel moment en el qual s'enfrontava. Havia arribat a una situació de sobreendeutament motivat per la reducció dels seus ingressos".

Així, l'aplicació de la Llei de Segona Oportunitat, que es va aprovar l'any 2015, ha permès que la veïna cerdanyolenca pugui deslliurar-se del pagament d'aquest deute. Segons expliquen des de Repara tu Deuda, "Espanya va ser un dels països del nostre entorn que més va tardar a incorporar al seu sistema la Llei de Segona Oportunitat, un sistema previst per a la cancel·lació dels deutes de particulars i autònoms perquè no es veiessin arrossegats de per vida per pagaments que no eren capaços d'assumir". El despatx d'advocats també destaca que moltes persones encara no coneixen aquesta llei.

Des del bufet d'advocats recorden que per poder acollir-se a aquesta legislació i poder cancel·lar els deutes pendents cal ser considerat per un jutge com un deutor de bona fe, que l'import del deute no superi els 5 milions d'euros i no haver estat condemnat a delictes socioeconòmics en els últims deu anys.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.