L’EMD Bellaterra presenta el nou projecte de remodelació de la Plaça del Pi

El projecte preveu ampliar la zona de vianants uns 500 m2

L'EMD de Bellaterra ha presentat el nou projecte de remodelació de la Plaça del Pi amb l'objectiu d'afavorir la cohesió social i impulsar el comerç a Bellaterra. El projecte va ser presentat el passat dijous 21 de març a la sala gran del Centre Cívic de la Plaça Maragall davant d'uns 30 veïns i veïnes que van assistir a l’acte per conèixer aquesta iniciativa.

El projecte preveu ampliar la zona de vianants uns 500 m2,  tallant el tram de l’avinguda Joan Fàbregas, que actualment separa els comerços de la Plaça. Per tant, aquesta reestructuració de l’espai unificaria ambdues bandes de la plaça. Així doncs, es pretén millorar l'espai públic i alhora reforçar la seguretat dels vianants.

En paral·lel, es proposa redistribuir les places d'aparcament existents i augmentar el nombre de places taronges, per afavorir el flux comercial i evitar que aquest canvi afecti negativament la disponibilitat d’aparcaments. Segons informa l'EMD, la fase de licitació de l'obra començarà aviat, "ja que el projecte hauria d’estar executat l'estiu de 2025".

Proposta del projecte de remodelació de la Plaça del Pi. FOTO: EMD Bellaterra

Proposta del projecte de remodelació de la Plaça del Pi. FOTO: EMD Bellaterra

 

La proposta de remodelació d’aquest espai clau de Bellaterra s’ha elaborat amb la col·laboració d’un grup de veïns i veïnes experts en arquitectura i urbanisme.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.