En marxa una nova edició del Joc de l’Okka

Les inscripcions per participar-hi s’obren aquest dilluns 5 de febrer

La Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès proposa una nova edició del Joc de l'Okka, un joc de lectura adreçat a infants de 7 a 12 anys. Les inscripcions per participar-hi s’obren aquest dilluns 5 de febrer.

El Joc de l’Okka busca la participació dels lectors i lectores en un tauler amb les caselles típiques del joc de l’oca. Els infants inscrits han de llençar el dau gegant i van movent-se per les caselles, a mesura que van llegint. El joc inclou diverses proves que els lectors han d’anar superant. La biblioteca ha dissenyat els personatges i el mateix joc, així com les proves.

La darrera edició del joc es va fer l’any passat amb uns resultats que els organitzadors consideren "molt positius": van jugar 81 nens i nenes i van llegir un total de 305 llibres

La dinàmica torna a ser la del joc en equips, per afavorir la participació i cooperació. Però, l'Ajuntament assegura que "aquesta edició té alguns petits canvis i millores respecte a l’any 2023". Una d’elles és la consolidació de les tauletes com a element que els infants participants puguin manipular directament per avançar en el joc i registrar les lectures, gràcies a la creació d’una aplicació que ho fa possible. També s’han creat noves proves per resoldre, i l’aparició d’un nou personatge.

Les inscripcions es faran només presencialment, a partir del 5 de febrer. La nova edició del Joc de l’Okka es perllongarà fins al 27 d’abril i es podran registrar lectures fins al 8 de maig.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.