Es formalitza la redacció del projecte de millora de la B-30 a Cerdanyola

El pressupost estimat de les obres és de 20 milions i té per objectiu millorar la seguretat vial en 1,4 quilòmetres

 

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha formalitzat per 811.383,65 euros (IVA inclòs) el contracte per a la redacció del projecte de millora del tram de concentració d'accidents situat en la carretera B-30 al seu pas per Cerdanyola del Vallés (Barcelona). En concret, s'actuarà entre els punts quilomètrics 6,8 i 8,2, sentit Girona, de la via per a reforçar la seguretat viària.

L'anunci corresponent s'ha publicat aquest dilluns 25 de març al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), després que s'anunciés la seva adjudicació el passat mes de febrer. El pressupost estimat de les obres és de 20 milions d'euros (IVA inclòs).

El projecte, que inicia així la seva redacció, contempla una rectificació del traçat i millora dels accessos per a alleujar la congestió de trànsit en sentit nord de la B-30, en l'accés a la C-58, sentit Barcelona. També persegueix alleujar la congestió de trànsit en el sentit sud de la B-30, entre l'accés a la C-58, sentit Sud, i la sortida cap a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Mapa de les obres de millora de la B-30. FOTO: ACN

Mapa de les obres de millora de la B-30. FOTO: ACNL'actuació s'inclou dins del programa de conservació i manteniment de la Xarxa de Carreteres de l'Estat, en el qual aquest Ministeri ha invertit més de 188,1 milions d'euros, des de juny de 2018 a la província de Barcelona.

Més info: Acord entre la Generalitat i l'Estat per a millorar l'accessibilitat a l'AP-7

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.