L'Espai Infantil organitza Casalet de Primavera

L’activitat està dirigida a infants que estiguin cursant I3 fins a 6è de primària i es portarà a terme els dies 25, 26, 27 i 28 de març

L’Espai Infantil organitza un Casalet de Primavera on els infants participants podran fer un seguit d'activitats que els ajudaran a desenvolupar habilitats com l'observació, descripció, comparació, classificació, relació, treball en equip, consciència i regulació emocional així com l'escolta activa.

Les activitats són dirigides a infants que estiguin cursant I3 fins a 6è de primària i se celebrarà entre el 25 i el 28 de març coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa en horari de matí (de 9 a 13:30 h). L’horari d’entrada serà flexible de 8:30  a 9 h, a excepció del dimecres 27, dia d’excursió, que serà a les 8:30 h.

El Casalet de Primavera girarà entorn un centre d’interès, l'Agència de Detectius de Cerdanyola, que està demanant ajuda ciutadana, concretament ha demanat als infants que durant aquests dies estiguin fent activitats a l'Espai Infantil els ajudin a resoldre un misteri. 

  • Dilluns 25: de 9 a 13.30 h, es faran jocs de coneixença i presentació de l’eix d’animació
  • Dimarts 26: de 9 a 13.30 h, es desevoluparan les habilitats dels i les detectius
  • Dimecres 27: de 8:30 a 16 h, excursió al Castell de Gèlida (han de portar el dinar de casa)
  • Dijous 28: de 9 a 13.30 h, es continuaran amb les activitats relacionades amb l’eix d’animació i es resoldrà el misteri.

Per a fer les inscripcions, es pot trucar al 673624530 per reservar plaça o de forma presencial, des del 26 de febrer fins al 15 de març. Cal presentar: la foto carnet de l'infant, una fotocòpia DNI pare/mare/tutor-a legal, una fotocòpia targeta sanitària de l'infant i una fotocòpia cartilla vacunació de l'infant. El preu total de les activitats és de 50€ per infant i el pagament s'efectuarà a través de domiciliació bancària. 

 

Nova web Espai Infantil

Des d’aquest mes de febrer l'Espai Infantil compta amb un apartat a la web de l'ajuntament de Cerdanyola del Vallès. L’Espai Infantil és un servei d’educació en el lleure, on al llarg del curs es dedica a organitzar i desenvolupar activitats, tallers i projectes a través del joc, la joguina i l’experimentació, per a que l’infant es relacioni amb el seu propi aprenentatge.

En aquesta web, es pot obtenir informació sobre les activitats que realitza l’equipament municipal durant el curs i durant l'estiu, dades de contacte, calendari del curs, etc. Es pot accedir a través de l'enllaç www.cerdanyola.cat/infancia

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.