L'esport local se suma a les activitats de l'Orgull LGBT

El bàsquet cerdanyolenc s'ha unit pels drets del col•lectiu LGBT amb un torneig 3x3

El Club de Bàsquet Femení Cerdanyola i el Club de Bàsquet Cerdanyola, amb el suport de les Regidories d’Igualtat i Feminisme i d’Esports, organitzen el diumenge 30 de juny un torneig 3x3 de bàsquet, en el marc del programa d’activitat en motiu del Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBI 2024

El Parc Esportiu Municipal Guiera ha estat aquest diumenge l'escenari del Torneig de Bàsquet 3x3 pels drets del col·lectiu LGTBI el diumenge 30 de juny entre les 9 i les 14 h. 

Torneig 3x3 pels drets del col•lectiu LGBT. FOTO: Marc Mata

Torneig 3x3 pels drets del col•lectiu LGBT. FOTO: Marc Mata

Els dos clubs de bàsquet de la ciutat s'han unit per organitzar un 3x3 amb l'objectiu de fer visible la reivindicació des de l’esport i el compromís de la ciutat amb la inclusió del col·lectiu LGTBI en totes les formes de vida. Un torneig que ha comptat amb uns 33 equips participants. 

Abans d'iniciar-se la competició es va llegir el manifest pel 28 de Juny de 2024.

Unió entre regidories 

"La transversalitat entre regidories és un objectiu", comentava el regidor d'Esports, Oscar Pons, en declaracions al TOT. Pons afegia que el torneig de bàsquet 3x3 ha demostrat ser "una jornada que ha deixat paler que és sinònim d'èxit". 

El regidor defineix l'esport "com un nexe d'unió" entre tothom i afegeix, respecte a la diversitat, que "la gent jove ho tingui com una normalitat". Per últim, el regidor d'esports va afegir que "qui no tingui aquests valors, no és compatible amb l'esport ni amb estar a qualsevol entitat esportiva". 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.