Èxit en la jornada de gimàstica rítmica celebrada al Guiera

El Club de Gimnàstica Rítmica de Cerdanyola va aplegar 600 gimnastes d'arreu de Catalunya

Aquest cap de setmana, el Club de Rítmica de Cerdanyola ha realitzat amb èxit una jornada de competicions de la Federació de Gimnàstica Rítmica. L'esdeveniment que va tenir lloc aquest dissabte 8 de juny, es va dur a terme al PEM Guiera.

Aquest esdeveniment es va realitzar al durant tot el dia i van participar unes 600 gimnastes d'arreu de Catalunya. Durant el matí, es va disputar el Campionat de Catalunya individual de nivell 6 de Copa Catalana. En ell i entre les esportistes, van participar dues gimnastes del Club Rítmica de Cerdanyola: Nerea Pozanco i Núria Fernández, que va assolir la tercera posició.

A la tarda, va ser el torn de la tercera fase de conjunts, on el conjunt cerdanyolenc format per Alisa Robert's, Triana Quesada, Elena Vitori, Yours Liu i Emma de Pablo va pujar a la segona posició del podi amb el seu exercici de mans lliures.

Pel que fa a l'entrega de premis, els encarregats de donar-los van ser el Batlle de Cerdanyola, Carlos Cordón, el regidor d'Esports, Óscar Pons, i el president de la Federació Catalana de Gimnàstica, Xavier Mas.

La junta directiva i l'equip tècnic es mostren molt satisfets "per haver pogut compartir els valors i les emocions de la gimnàstica rítmica a la seva ciutat", comenten.

Fotos: Campionat de Gimnàstica Rítmica al PEM Guiera en imatges

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.